Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Enää ei ole pitkä matka...

Olet siis valmis astumaan Meiro no Shindeniin, mutta hahmo puuttuu. Keksi hahmollesi tiedot ja lue säännöt:
-Kiroilu on sallittua, mutta VAIN ropessa, sielläkin kohtuudella
-ÄLÄ varasta toisten hahmoja/nimimerkkejä
-ÄLÄ hauku muita
-EI autohittausta
-Pullopostiin EI mainoksia

Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia.

Lomake:

Nimi*:

Ikä*:

Skp*:

Luonne*:

Ulkonäkö*:

Ase:

Muuta:

Ropettaja*:
Voit myös hankkia hahmolle kuvan kunhan se on laillinen.

Liittymiset  [ Kirjoita ]

Nimi: Himeno

03.06.2012 17:38
Hei! Jos mie voin liittyä, niin tässä tämä hahmon lomake:

Nimi*: Rei Asano

Ikä*: 13 v.

Skp*: Tyttö

Luonne*: Rauhallinen ja melko utelias. Suorapuheinen, ja hänen mottonsa onkin; Älä ajattele mitä sanot, vaan sano mitä ajattelet. Rei on usein hyvin huolehtivainen, eikä pidä kiusaamisesta.Suuttuu tosi harvoin, mutta kun hän suuttuu, niin hän suuttuu (ja kunnolla).

Ulkonäkö*: Vitivalkoiset, suorat hiukset jotka yltävät lanteille. Kirkkaansiniset silmät. Vaatteina yli-iso, löysä, musta huppari ja löysät farkut.

Ase: Suuri viikate.

Muuta: Rei on puoleksi suomalainen, puoleksi japanilainen, sillä hänen äitinsä vanhemmat ovat suomalaisia. Puhuu sujuvasti japania, englantia, suomea ja espanjaa :)

Ropettaja*: Himeno

Olisiko muuten mahdollista lähettää kuva sähköpostilla?

Vastaus:

Tietysti voi! ;) Osoitteeseen: naksud44@gmail.com
Ja lisäilen ;)

Nimi: Chili
Kotisivut: http://i47.tinypic.com/vzu7hw.jpg

04.05.2012 17:12
Huomasin ettei toi kuva toimi ;) Tässä toinen linkki :)

Vastaus:

Muutettu ;D

Nimi: Chili
Kotisivut: http://<a href="http://tinypic.com?ref=msp3k2" target="_blank"><img src="http://i45.tinypic.com/msp3k2.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>/

03.05.2012 19:05
Tos kuva ;) Sori laatu... ;))

Vastaus:

Ei hätää ;)

Nimi: Chili
Kotisivut: http://www.futuro.suntuubi.com

03.05.2012 18:31
Muwsss pääsin vihoin liittymään ;))♥♥♥

Nimi: Jack

Ikä: 15v

Skp: Poika

Luonne: Jack on äkkipikainen ja hiljainen mutta kaveripiirissä tunnetaan sinä pahimpana rellestäjänä. Suuttuessaan heittää sellaista risuaitaa suustaan että huhhuh! On myös pitkävihainen ja vaikeasti lepytettävä Ottaa helposti silmätikukseen jonkun "hiken", näsäviisaan tai älyllisesti tyhmän ihmisen. Ei voisi elää ilman ystäviään ja heittäisi henkensä ystäviensä puolesta. Ihastuu helposti muttei näytä tunteitaan sillä on tässä asiassa todella varovainen. Hymyilee melkein aina eikä uskalla näyttää tunteitansa, kuin sellaiselle ihmisille johon luottaa 100%.

Ulkonäkö: Jackilla on harmaa DC:n huppari ja valkoiset housut. Poika on keskipitkä ja lihaksikas. Silmät ovat tumman ruskeat, italialainen kun on. Päässään tällä on lippis. Hiukset ovat mustat.

Ase: Tällä on molemmissa taskuissaan tikarit

Muuta: Tulee Italiasta joten puhuu hyvin Italiaa. Tuli tänne kesken koulupäivän joka selittää tämän arkisen pukeutumisen ;)

Ropettaja: Chili

Sooori tässt tuli näi lyhyt ;((

Vastaus:

Joo, mulla on vielä lyhyemmät joskus..... Mut kuiteski, lisätty on :D

Nimi: Sakura

29.04.2012 08:41
Kaikki joille en ole vastannut, niin lisätty on. Voitte ropettaa!^^

Nimi: Maantievirus

26.04.2012 22:28
Terve vain :3 Miekin päätin sitten liittyä... Tiedot tuli vähän nopeesti kirjottettua, koska aikaa ei ollut paljon, mutta parantelen sitten tarvittaessa myöhemmin.. :) Kuvaakin saatan jossain vaiheessa yrittää piirrustella, mutta katotaan, jos edes miut hyväksytää tänne.. :d


Nimi: Shiria

Ikä: 14-vuotias

Skp: Tyttö

Luonne: Shiria ei ole ilkeä, mutta ei hän kilteimmästäkään päästä ole. Ensitapaamisella Shiriaa voitaisiin kuvailla sanoilla epäluuloinen, välinpitämätön ja hieman tylykin. Se on totta, sillä Shiria on vuosien kuluessa kasvattanut ympärilleen kovan ja kestävän kuoren. Tyttö on hyvin itsenäinen, eikä juuri huoli toisten ihmisten apua. Oli tilanne sitten, kuinka paha tahansa, hän yrittää viimeiseen asti selvitä itsekseen. Shiria inhoaa näyttää tunteitaan muille, joten kyyneleet ja suuret tunteenpurkaukset ovat hyvin harvassa. Shiria ei suutu kovin helposti, mutta jos niin sattuisi käymään, kannattaa toisiaan pysyä kaukana, ihan oman turvallisuutesi vuoksi. Silloin nimittäin tavarat, joskus jopa aseet, lentelevät herkästi ja pisteliäät ja purevat kommentit eivät ole kadonneet minnekään. Jos kovan kuoren onnistuu kuitenkin rikkomaan, paljastuu sisältä syvällinen ja hyväsydäminen tyttö. Hän on ehdottomasti hyvä ystävä, josta kannattaa pitää kiinni, sillä hän puolustaisi ystäviään tulisesti oman henkensäkin uhalla. Shiria on rohkea, voisi sanoa jopa uhkarohkea. Jos joku yllyttää häntä tekemään mitä tahansa (no ehkei sentään ihan) täysin päätöntä, hän on valmis edes yrittämään, sillä ei halua vaikuttaa pelkurilta ja turhalta nipottajalta. Se, mikä Shiriassa saattaa monet yllättää, on tytön musikaalisuus. Hänellä on taivaallisen kaunis lauluääni ja hän osaa soittaa mainiosti ainakin puolta tusinaa soitinta. Shiria ei kuitenkaan laula muiden kuullen, ehkä se johtuu ujoudesta, tai ehkä hän ei vain halua. Kukapa sen tietää.

Ulkonäkö: Shirialla on korpinmustat, lyhyiksi kynityt, pörröiset hiukset, jotka vasemmalta puolelta menevät hieman silmän peitoksi. Tytöllä on hieman normaalia vaaleampi iho ja suurehkot, myrskynharmaat silmät, joita kehystää pitkät ja tummat silmäripset. Kasvot ovat sirot, korkeat poskipäät ja hieman hyppyrimäinen nenä. Ruumiinrakenteeltaan Shiria on laiha ja lyhyt, mutta kuitenkin jäntevä ja vahva. Omalla tavallaan kaunis tyttö pukeutuu yleensä mustaan, joskin hieman gootti-tyylisesti.

Ase: Pitkähkö, hopeinen miekka ja kaksi heittotikaria.

Muuta: Shiria kantaa mukanaan vanhaa poikkihuilua, joka on hänelle yhtä tärkeä, kuin joillekin ihmisille unilelu. Hän soittaa sitä silloin tällöin karkottaakseen pahat ajatukset ja surullisen mielen pois.

Ropettaja: Maantievirus

Kiitus! :3

Nimi: Spiral
Kotisivut: http://kurisutaruame.suntuubi.com/

26.04.2012 15:26
Wuuh, vihdoinkin :DDD

Nimi: Norie

Ikä: 15w

Skp: Tyttö

Luonne: Norie on iloinen ja avoin tyttö, eikä taisteluissa hyödytön. Yleensä on aina mukana täysillä, ja useimmat kadehtivat tämän ulospäinsuuntautunutta luonnetta – ja ulkonäköä. Norie on kuitenkin vähän turhankin utelias, eikä salaisuudet jää tytöltä peittoon, mutta Norie osaa silti pitää salaisuudet, eikä ikinä paljasta niitä. Hän varjelee salaisuuksia kuin tähtiä pienessä pullossa, jota ei saa hukata. Norieen voi luottaa, jo ensi silmäys kertoo sen. Norie rakastaa tähtiä, jonka takia tytöllä on aina mukanaan tähtikuvioinen laukku, joka sisältää muistiinpanovälineet, kaukoputken(tähtien tarkkailuun), piirrustusvälineet, tähtipullon ja muuta sälää.

Ulkonäkö: Noriella on vaatteissaan tähtiteema. Tytöllä on tummansininen villapaita, jonka alla on musta t-paita jossa on keltaisia tähtiä. Lisäksi Noriella on kaulassaan ”panta”, jossa on tähden kuva, ja jaloissaan mustavalkoiset lenkkarit(niin ikään tähtikuvioiset), ja harmaat polvisukat. Päässään Noriella on musta baskeri, jossa on myös tähtiteema, ja lyhyet hiukset Noriella on miltei aina auki. Otsatukka on vedetty tähtipinnillä sivuun. Noriella on aina tähtikuvioinen laukku mukanaan.

Ase: Jousi ja nuolet (nuolien kärjet tähtien muotoisia, mutta hyvin teräviä, ehkä jopa terävämpiä kuin normaalit)

Muuta: Norie rakastaa tähtiä, ja tutkii niiden liikkeitä. Noriella on aina mukanaan tähden muotoinen pullo, jossa on sisällä parantavaa vettä, jota ei saa muualta maailmasta, pullon sisältö on ainoa sitä lajia. Norie ei mielellään käytä pullon vettä ikinä, mutta yksikin tippa sitä riittää parantamaan kuolettavastakin taudista/syvimmistäkin haavoista. Norie kutsuu pulloa tähtipulloksi.

Ropettaja: Spiral

Ja aattelin piirtää Norien kuvan myöhemmin, jos käy? :))
Kiiiiiiiitoss ♥ :D

Vastaus:

Käyhän se, ja kiva että vihdoin pääsit^^

Nimi: jojo

25.04.2012 20:46
lomake:
mimi:Yumi
ikä:13 vuotta
skp:tyttö
luonne:Yumi on aika äkkipikainen,mutta luotettava ja kiltti (siis joskus),mutta on Yumilla myös ilkeät ja synkätkin puolet. yumi on myös eläinrakas.
ulkonäkö:Yumilla on luonnostaan punaiset hiulset,jotka on yleensä nutturalla.vaatteet:valkoiset legginssit,musta hame,mustan ruskea toppi,ruskean vihreä liivi/takki ja pienet mustat kengät,
ase:kaksi tikaria.
ropettaja:jojo

Vastaus:

Lisätty on, eikun ropettamaan!^^

Nimi: Storybook

14.04.2012 17:05
Köh köh x"D
Hoshinon Muuta-kohtaan viel:

Hoshinon nimi tulee sanasta "hoshi" (= "tähti") sekä omistusmuodosta "no". Nimi suomeksi tarkoittaisi siis "tähden oma".

Kiitus >//< :D

Vastaus:

Valmis ;D

Nimi: Storybook

14.04.2012 17:04
Nimi*: Hoshino (Chintai)

Ikä*: (Melkein) 16 v.

Skp*: Tyttö/Nainen

Luonne*: Hoshino on lempeä, äidillinen ja hyvin sydämellinen tyttö. Hän on aina rauhallinen, eikä hämmenny, pelästy tai hermostu herkästi. Hoshino on kuitenkin hyvin herkkä ja tunteellinen, ja itkee helposti niin ilosta kuin surusta. Hoshino on positiivinen ja rohkaiseva. Hän on antelias ja auttavainen, sillä ajattelee muita aina ennen itseään. Hoshino on todellinen optimisti ja iloinen luonne, ja uskoo, ettei mikään voi olla täysin paha. Hoshino on tyyneydestään huolimatta hyvin utelias.
Hoshino on aika puhelias, ja nauttii seurasta. Hän ei ole koskaan pitkävihainen, ja kärsivällisenä sekä joustavana tyttönä suuttuu melko harvoin muutenkin. Hoshino yrittää aina parhaansa, mutta hyväksyy virheet. Hän on avarakatseinen, eikä mieti toisen ulkonäköä tai käyttäytymistä, kunhan sielu on puhdas. Hoshino on syvällinen, ja hän todellakin osaa tehdä pienestäkin hyvin kaunista.
Hoshino on kiltti kaikille. Hoshino on huolehtivainen ja miltei ylisuojelevainen. Hän on kohtelias, asiallinen ja järkevä luonne. Hoshino on hyvin älykäs ja tarkkaavainen, ja keskittyessään on miltei perfektionistimainen. Hoshino ei kanna kaunaa koskaan, ja on valmis antamaan anteeksi. Hoshino rakastaa jokaista, joka on valmis kykenemään vastarakkauteen. Hän ei vaadi palveluksista korvausta, ei saavu koskaan perimään velkoja tai vastapalveluksia. Hoshino on luonnonläheinen ja eläinrakas tyttö, joka ei haasta riitaa, pidä tappeluista tai muiden satuttamisesta. Hoshino itkee herkästi. Ikäisekseen Hoshino on erikoisen äidillinen luonne. Hoshino rakastaa lapsia, ja unelmoi erittäin paljon (haaveilijaluonne). Hoshino onkin mietteliäs, ja haaveillessaan usein poissaoleva. Joskus Hoshino voi muuttua hyvin oudoksi ja puhua sekavia, ja hänestä saattaa tulla villi, arvaamaton ja ylivilkas (jolloin hän kirjaimellisesti hyppii miltei seinille). Hoshino on luonnostaan mielikuvituksellinen ja hyvin vilkas luonne, vaikka rauhallinen ulkokuori joskus siis pettääkin. Hoshino on useimmiten hymyileväinen ja iloinen, sekä hyvin avoin. Hän ei harkitsevaisenakaan tyttönä aina mieti sanojaan, mutta tytön omatunto on niin luja, ettei hän voi olla ilkeä muille; hän ei edes osaa.
Yllättäen järkevä ja looginen Hoshino on hyvin taikauskoinen, ja hän elää vahvassa Šintolaisuudessa. Vanhat myytit ja uskomukset ovat Hoshinolle hyvin tärkeitä. Hoshino on päättäväinen ja tarmokas, aika pirteä, tyttö. Hänessä on erikoisia piirteitä, jotka tekevät tytöstä miltei ristiriitaisen; äidillisyys, lempeys, kiltteys, optimistisuus, pirteys, rauhallisuus, järkevyys, älykkyys ja taikauskoisuus.

Ulkonäkö*: Hoshino on kaunis, hoikka ja pitkä tyttö. Hänellä on pitkät ja hoikat raajat sekä siro ja kapea ruumiinrakenne. Häntä voisi kuvailla sanalla "hento".
Hoshinolla on kastanjanruskean sävyiset, pitkät luonnonlaineiset hiukset, jotka laskeutuvat tuon yläselkään. Hän pitää hiuksissaan mitä useimmiten tähdenmuotoista hiussolkea.
Hoshinolla on iltataivaansiniset, miltei lilat, kauniit, suuret ja tuikkivat silmät sekä hyvin pitkät, tummat ja tuuheat ripset. Hiuksiaan Hoshino pitää milteipä aina auki.

Ase: Hoshino ei pidä taisteluista, mutta hänellä on "tähteinvaskesta" (hopeasta) valmistettu tikari, jota hän osaa käyttää melko näppärästi

Muuta: Hoshino syntyi hyvin köyhään perheeseen, ja jo nuorena hänet lähetettiin suureen kartanoon rikkaan aatelisperheen sisäköksi. Hän toimi enimmikseen perheen itserakkaan pojan, Shon, palveluksessa, ja Hoshino oli Sholle kuin orja. Kun Shon vanhemmat olivat koko yön juhlissa, Sho r*iskasi Hoshinon. Hoshino oli kauhuissaan, mutta Sho uhkasi, että hän valehtelisi vanhemmilleen Hoshinon varastaneen heiltä. Hoshino ei halunnut haastaa riitaa ja koska hän oli peloissaan, hän myöntyi.
Vaikka Hoshino oli vasta hyvin nuori, hän tuli raskaaksi. Sho järkyttyi pahemman kerran. Shon ja Hoshinon illanvietto paljastui, ja Hoshino erotettiin; Sho tästä vähät välitti. Hoshino vaelteli kadulla kodittomana, kylmissään ja varattomana. Hoshino oli varma, että lapsi kuolisi. Mutta niin ei käynyt. Hän synnytti kauniin ja terveen tyttölapsen, jonka nimeksi tuli Amai ("suloinen").
Hoshino tunsi kamalaa syyllisyyttä ja huolta lapsensa puolesta, joka joutuisi elämään karusti äitinsä varattomuuden takia. Hoshino kerjäsi hieman rahaa, ja osti hieman ruokaa, valmisti pienen ja rämäisen majan ahtaalle sivukadulle ja jäi asumaan sinne. Hoshino lähetti kirjeen lapsesta vanhemmilleen, ja sai samalla tietää, että hänen isänsä oli kuollut kulkutautiin.
Hoshino suri isäänsä, mutta pysyi vahvana Amain tähden. Hän halusi suojella lastaan viimeiseen hengenvetoon saakka. Kerran hän törmäsi lempeään, noin 80-vuotiaaseen mieheen, joka oli aina halunnut lapsen. Mies oli varakas ja hän ihastui Amaihin. Hoshino tiesi, että se olisi hänen tilaisuutensa. Hoshino rakasti Amaita yli kaiken muun, mutta hän halusi lapselle onnellisen elämän. Hoshino antoi vanhusmiehen adoptoida Amain. Hoshino kiitti vanhusta, hyvästeli Amain ja lähti kävelemään poispäin. Kun häntä ei enää näkynyt, Hoshino alkoi itkeä ja hän itki aina niin kauan, kunnes oli väsynyt ja uuvuksissa.
Hoshino päätyi lopulta vaeltamaan Meiro no Shindeniin, eikä oikein meinaa muistaa, miten siinä kävi niin.
Hoshinon sukunimi on Chintai, mutta hän menetti sen työskennellessään kartanossa aatelisperheelle. Aatelisperheen mielestä oli nimittäin häpeällistä, että palvelusväellä oli sukunimi.

Ropettaja*: Storybook

Kuva: http://aijaa.com/007659999646
Kuva by Storybook, ei kopiointia! ;D

Tässä olis ^w^ Kiitus :3
Ja sori surkee kuva >//< Ei oo ees piirustusalustaa (vaikka haluisin), joten koneella on aika vaikee piirtää kun en muutenkaan mikää mestari ole... x"DD

Vastaus:

Eipäs haittaa ^^
Lisätty on.

Nimi: Miltsi

13.04.2012 17:03
Nimi: Rubi Safaia


Ikä: 12


Skp:tyttö


Luonne: Rubi on kiltti ja eläinrakas tyttö, mutta hän pelkää kissoja. Jos häneen ei ole tutustunut hän saattaa olla ilkeä. Tutustumisen jälkeen Rubille on hyvin vaikea jättää hyvästit.


Ulkonäkö: Rubilla on pehvaan asti ulottuva punainen ponnari (joka alkaa keskeltä päätä). Ruskeat silmät ja hyvin mustat silmän ympärykset. Hänellä on turkoosi ihon myötäinen olkaimeton toppi (missä pari viiltohaavaa), topin päällä musta viltin tapainen takki (olkapäästä toisen käden taittumis kohtaan asti) ja mustat farkku shortsit.


Ase: Rubilla on normaali kokoinen samuraimiekka jonka terään on veistetty jotain vanhoja hieroglyfejä. Miekan huotra on lantiolla.


Muuta: Rubin kissa pelko johtuu siitä, että kun hän oli pieni hän kidnapattiin ja heitettiin vallihautaan nälkäisien kissojen sekaan. Kissat raatelivat Rubia joka puolelta. Silloin hänen isoveljensä auttoi Rubin köyden avulla pois, mutta kun Rubi oli päässyt ylös kidnappaajat löivät hänen isoveljeään mikalla selän läpi. Isoveli ehti vain huutaa "Juokse kauas äläkä tule takaisin", Rubi juoksi henkensä edestä itkien. Siitä lähtien Rubi on pelännyt kissoja. Rubi=rubiini ja Safaia=safiiri


Ropettaja: Miltsi

Vastaus:

Lisäsin^^ Kiva kun pääsit! Voit jo ropettaa Rubilla.

Nimi: Ronia

12.04.2012 17:08
Nimi: Joho

Ikä: 8

Skp: Poika

Luonne: Aika aikuismainen verrattuna siihen, että on vasta 8v. On tottunut pärjäämään omillaan. Suhtautuu epäilevästi vähän kaikkeen, mutta ei koskaan näytä sitä. Tuo on jo ehtinyt katkeroitua pahasti eikä halua apua keneltäkään, ainakaan itselleen. On laskelmoiva ja tarkka, eikä anna koskaan tunteidensa ohjailla itseään vaan tekee niin kuin järjen kannalta on parasta. Joholla on 5v. pikkusisko, jota rakastaa yli kaiken, ja on valmis tekemään tuon puolesta mitä tahansa. Vihaa ihmisiä, ja varsinkin vanhempiaan, sillä on katkeroitunut näitä kohtaan ja syyttää heitä. Joho on sitkeä ja häntä voisi kuvailla selviytyjäksi.

Ulkonäkö: Aika laiha ja nopea liikkeissään. Sekalaiset ja sekaväriset pääosin ruskeat hiukset ja hieman pelottavat ja kovat kasvonpiirteet. Kylmänlaskelmoivat harmaat silmät. Käyttää aika rikkinäisiä ja haalistuneita vaatteita, joita on tullut kerättyä vähän mistä sattuu.

Ase: Ritsa, jolla kuitenkin osaa ampua tappavan tarkasti.

Muuta: Johon vanhemmat hylkäsivät Johon ja tuon pikkusiskon kun Joho oli kuusi, koska tuon perheeltä loppuivat rahat ja Joho ja tuon pikkusisko Nashi, olivat ainoat jotka eivät pystyneet elättämään itse itseään. Siksi Joho on katkeroitunut heitä kohtaan, mutta ei anna Nashin tietää sitä, sillä ei halua rikkoa tuon idyllisiä mielikuvia.

Ropettaja: Ronia

En iha ymmärtäny, et onks ne asunu tuol labyrintis koko ikänsä vai tullu sinne jossain vaihees, mut tein oletusarvon perusteella tämmösen, jos ei kelpaa, nii sano nii teen tarvittavat muutokset.

Vastaus:

Lisään. Ja joo on ne joutunu sinne....^^"

Nimi: Bestla

12.04.2012 16:02
Nimi*: Han Chikanatsu

Ikä*: 15 v

Skp*: poika

Luonne*: Han on ystävällinen, mutta todella ujo. Joskus jos joku tulee hänen luokseen, Han saattaa vain poistua paikalta. Mutta kun tähän tutustuu, hän on usein ystävällinen, mutta suuttuu helposta, ja on melko pitkävihainen. Aina jälkeenpäin Han kuitenkin katuu tekojaa, mutta ei uskalla, tai viitsi, mennä pyytämään anteeksi, vaan vihoittelee, kunnes saattaa jo unohtaa riidan.
Han ei ole mikään älypää. Hän ei ymmärrä kovin mitään, eikä opi kovinkaan helposti. Kuitenkin Han on todella nopea ja juoksee paljon.
Han on myös kamalan voitonhaluinen. Hän haastaa ystävänsä usein esimerkiksi juoksukilpailuun, ja jos ei voita, hän suorastaan suuttuu ja kääntyy ystäväänsä vastaam.

Ulkonäkö*: Hanilla on tummanruskeat, lyhyet hiukaset ja hyvin pitkä otsatukka, jota pitää ylhäällä hikipanta. Hanilla on syvänsiniset silmät ja hän on melko lyhyt, mutta silti todella laiha, ja hänestä saa sellaisen vaikutelam, että hän on treenannut paljon, ja tämä johtuu Hanin juoksusta. Han on siis lihaksikas ja se näkyy todellakin päällepäin.

Ase: Miekka

Muuta:-

Ropettaja: Bestla

Vastaus:

Lisään! ^^

©2019 迷路の神殿 ~ Meiro no Shinden - suntuubi.com