Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tälläinen on se kuolemanloukku:

Kuten varmaan tiedät, ja näet, Meiro no Shinden on valtava maa-alue, jonka keskellä on suuri labyrintti. Kaikkilla (paitsi hautausmaalla) vaeltaa hirviöitä. Labyrintin keskellä on hautausmaa-temppeli, jossa voi myös rentoutua. Labyrintissa on myös ws, lähde, keittiö, suihkut sekä tytöille, että pojille ja pieni kirjasto. Temppelit eivät liiku, vaan labyrintissa seinät vaihtavat paikkaa. Tarkempia selityksiä:

_______________________________________________________

Labyrintti / 迷路 :

Keittiö / 厨房 :

Keittiössä on paljon kaappeja, jossa on kaikkea esim. patonkia ja kuivattua lihaa. Siellä on myös hana, josta saa vettä. Mitään koneita, kuten jääkaappeja, ei ole. Ruokavarasto uusiutuu, mutta sieltä saattaa löytää esim. puolikuivaa leipää tuoreen sijasta. Keittiön löytää helposti.

WC / トイレ :


Vessat ovat isoja ja siellä on noin kahdeksan vessakoppia ja lavuaaria. Vessoja on useita ympäri labyrinttia.

Suihkut / シャワー:


Suihku-temppeli on suht. iso. Tyttöjen (ovessa: 少女 ) ja poikien (ovessa: 少年 ) suihkut on eroteltu seinillä ja "ovissa" on musta verho, josta ei näy läpi. Siellä on myös aula josta pääsee kumpaankin huoneeseen. Molemmilla puolilla on yksi suihku.

Kirjasto / 図書館 :

Kirjastossa on vanhoja paksuja kirjoja, joita voi viedä vapaasti pois, mutta kannattaa varoa: Sinnekkin pääsevät hirviöt.

Hautausmaa / 墓地 :

Hautausmaalla on riveissä hautoja joihin on haudattu kaikki labyritissa tai sen ulkopuolella kuolleet. Se on suuri, avara tila, jonka pohja on joissain kohdissa hiekkaa, toisissa ruohoa. Siellä on pari kukkapensasta ja lapio, hautojan kaivamiseen. Hirviöt eivät pääse hautausmaalle. Hautausmaallakaan ei voi olla rajattomasti, vain 4 vuorokautta.

Muut temppelit / 他の寺院 :

Muita temppeleitä on labyrintissa jonkun verran. Ne ovat samanlaisia kuin asuintemppelit: sisältä pienia, kaksi sänkyä, pieni kaappi, takka ja ensiapukaappi. Näissäkään ei ole hirviöiltä turvassa...

_______________________________________________________

Ulkopuoli / 外 :

Sairaala / 入院 :

Ulkopuolella, labyrintin pohjoispuolella, on pieni sairaala. Sairaalassa on työntekijöitä, sairaanhoitajia, jotka osaavat parantaa vakaviakin sairauksia ja haavoja. Labyrintin sisäänkäynniltä on kuitenkin pitkä matka sairaalaan.

________________________________________________________

Meiro no Shindenistä ei alunperin pitänyt tulla tällaista, vaan se muuttui oikosulun takia ohjelmoimisvaiheessa. (lisää Shidecan, tai muiden tekoälytyyppien, tiedoissa) Tehtävänä on saada Meiro no Shindenistä sellainen, mitä sen olisi kuulunut olla. Tämän takia sinäkin olet joutunut tänne....

©2019 迷路の神殿 ~ Meiro no Shinden - suntuubi.com