Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainostus tänne, olkaa hyvä

Tänne sitten ne mainokset. Niihin en vastaa, mutta saatan käydä jos kiinnostaa. Muuten tämä on kokonaan ropettajien/kävijöiden käytettävissä.

Mainoslokero  [ Kirjoita ]

Nimi: Mija Jacson
Kotisivut: http://merirosvo.suntuubi.com

18.07.2012 08:32
Huomaan, että janoat seikkailuja! Mikset siis astuisi merirosvolaivaamme, josta niitä varmasti löytyy? Kannattaa kuitenkin varoa, ettei sinua passiteta kävelemään lankulle, sillä et varmastikaan halua joutua verenhimoisten haiden kitaan.

Nimi: Crystal
Kotisivut: http://auringonkehra.suntuubi.com/

13.06.2012 21:58
Auringon Kehrä, se kummallinen paikka netin syvyyksissä. Kyseessä on itse asiassa kesällä 2011 perustettu Pokémonhoitola, joka on jälleen avannut ovensa useiden taukoilujen jälkeen. Mikäli oman Pokémonin kouluttaminen ja Pokémonmaailmassa seikkaileminen kiinnostaa, tervetuloa tutustumaan. ;)

Nimi: Alice
Kotisivut: http://chantal.w2.fi/

12.06.2012 11:45
Chantal on saari keskellä ei-mitään. Saarta hallitsi ennen neljä sisarusta, kaksi miestä ja kaksi naista kunnes he ajautuivat riitaan keskenään ja Chantal jaettiin neljäksi piirikunnaksi: Walimiin, Soveniin, Spregeniin ja Amenthiin. Näillä jokaisella piirikunnalla on oma, muuttumaton vuodenaikansa ja hallitsijana toimii yksi neljästä sisaruksesta.

Mihin piirikuntaan sinä haluat kuulua? Millaisen tarinan ja hahmon haluat itsellesi kehitellä? Millaisia seikkailuja sinä haluat kokea? Chantalissa lähes kaikki on mahdollista.
Tervetuloa tutustumaan!
♥:Alice

Nimi: Kata
Kotisivut: http://taikakoulu.wordpress.com

07.06.2012 15:33
TYLYPAHKA jää kesälomalle ja kaikkien on pakko lähteä kotiin. Mutta onko se sittenkään niin katastrofi? Tule tutustumaan Tylypahkan väkeen näin kesäaikaan Viistokujalla! Takuuvarmasti hyviä tarjouksia, hölmöilyä ja jonkinnäköistä ohjelmaa.

Entä ketkä onnekkaat aloittavat ensimmäisellä luokalla syyskuussa?

Nimi: Reena
Kotisivut: http://harvinaisuus.suntuubi.com/

19.05.2012 18:29
Millainen mahtaisi olla hyvä mainos tuoreelle arvostelusivulleni..?
*miettii*

Tässä se on, vuosisadan mainos;

"Tulkaa sivuilleni ja tilatkaa arvostelu!!!! Kiitos (:" - Ei.. Liian painostava.

"Tervetuloa arvostelusivu Harvinaisuuteen. Tarjoan rehellistä arvostelua :3" - Eips, klisee.

"*Klik*" - Hmm.. Jotenkin mitäänsanomaton?

_______________________

Etsiessäni täydellistä mainosta (äh, toivotonta~), piipahdahan sinä kurkkaamassa Harvinaisuudessa ja tilaa arvostelu, mikäli sellaista tarvitset ^^


>>Reena<<

Nimi: Jonna
Kotisivut: http://arce.suntuubi.com/

17.05.2012 16:50
Hmm, pitkien mainosten kirjoittaminen on aika kiusallista ja hyvin tuskallista.. ;D Tervetuloa ulkoasusivusto Arceen, ulkoasuja Suntuubiin tarjoavaan sivustoon. Rustaappa jotain vieraskirjaan ja kopioi vaikka ulkoasu, jos kelpaaaaaa. :3

Nimi: BANSKU
Kotisivut: http://ropemania.shinybook.fi

26.04.2012 09:51
Tervetuloa Rope Maniaan!


Rope Mania on susilla roolipelattava fantasiaroolipeli, jossa susien on mahdollista omistaa magia-voimia. Mania on kokonainen maailma, joka suo hahmoille jännittäviä seikkailuita ja paljon kokemuksia. On hyvin tärkeää että pidät hahmosi liikkeessä ja mukana tapahtumissa ja jos haluat, voi hahmosi koittaa ylentyä korkeaankin arvoon. Rope Maniassa hahmosi voi siis kokea kaikenlaisia seikkailuita, laidasta laitaan.

©2019 迷路の神殿 ~ Meiro no Shinden - suntuubi.com